Bagværk

Hjemmelavet bagværk er noget af det bedste – her får du alle mine opskrifter på vegansk bagværk.
Jeg elsker at bage og har øvet mig i mange år på at bage koldhævede boller, bagværk med surdej, afprøve metoder uden gær og endda også bagværk med grøntsager og frugt. Der er så mange muligheder, når det kommer til brød og boller. Løbende vil der også komme opskrifter på kiks, wienerbrød, rugbrød og meget mere. Jeg bruger for det meste plantesmør til mine opskrifter, og oplever kun positive resultater sammenlignet med konventionelt smør.
Jeg har som sagt, øvet mig på bagværk i mange år. Du vil nemlig hurtigt opleve, at selv de mindste ændringer i opskrifterne kan gøre store forskelle i resultaterne. Det afgørende er ofte temperatur, kornsorter, om du bager med eller uden surdej eller gær, mængde af vand og mel og ikke mindst hævetid. Køb gerne helst økologisk mel og husk endelig altid rigeligt med salt. Og ellers kan jeg kun sige, prøv dig frem og lad dig eksperimentere med forskellige opskrifter. Jeg håber, at du vil blive inspireret – og at der er noget, der falder i din smag.


Scroll to Top