fbpx

Veganske Pizzasnegle

Nem og lækker opskrift på veganske pizzasnegle med tomat og ost. Den nemmeste opskrift på pizzasnegle uden kød, som både kan laves vegansk eller som vegetar pizzasnegle.

Fyldet i pizzasneglene kan nemt varieres efter hvad du allerede har. Jeg brugte en færdiglavet tomatsauce, vegansk ost (du kan også bruge almindelig mozzarella, pizzaost eller anden revet smelteost).

opskrift på lækre veganske pizzasnegle med tomat og ost

Derudover tilsatte jeg soltørrede tomater, og det var virkelig lækkert! For når der ikke bruges bacon, skinke eller pepperoni, som normalt giver ekstra fyld, så skal der en anden god konsistens til.

Du kan også bruge tynde skiver af champignon, friske tomater og basilikum. Ellers kan det også være en idé at fylde sneglene med frisk spinat for at gøre dem lidt sundere og fyldigere.

» Prøv også: Nem opskrift på Margherita Toast – klar på 10 minutter

Veganske pizzasnegle med tomat og ost.

Antal: 25 pizzasnegle
Forberedelse: 2 timer. Tilberedning: 15 min.

De her veganske pizzasnegle er den bedste opskrift uden kød. Lavet med tomat sauce, soltørrede tomater og ost. Få opskriften her nedenfor.

Ingredienser:

  • Pizzadej:
  • 20g. Gær
  • 1,5 dl. Vand
  • 1 dl. Vegansk Yoghurt eller Creme Fraiche
  • 1/2 dl. Olie
  • 1,5 tsk. Salt
  • 200g. Durummel
  • 200g. Hvedemel
  • Fyld:
  • 3 dl. Tomatsauce
  • 2 dl. Soltørrende tomater
  • 200g. Smelteost (jeg brugte vegansk ost)
  • Salt, peber og timian

Sådan gør du:

1

Pizzadej: Rør gæren ud i en skål med vand. Tilsæt yoghurt (eller creme fraiche), olie og salt. Rør godt sammen og tilsæt melet lidt efter lidt. Form dejen til en kugle og lad den hvile i skålen i en times tid.

2

Rul dejen ud på et mel drysset bord. Del dejen i 2 lige store stykker og start med at rulle den ene ud i en rektangel på cirka 30-40 cm (se billeder nedenfor).

3

Fyld: Fordel tomatsaucen godt. Hak soltørrede tomater i mindre tern og fordel ud på tomatsaucen. Drys med revet smelteost (jeg brugte vegansk ost). Drys godt med salt og peber. Rul dejen sammen nedenfra og op - til du har en lang pizzarulle. Gør det samme med dej nummer 2.

4

Skær rullerne ud til snegle med en skarp kniv cirka 2-3 cm i tykkelsen. Fordel sneglene på 2 bageplader med bagepapir og lad dem hvile på i 40-45 minutter, før de bages.

5

Varm ovnen på 175°C varmluft. Bag pizzasneglene i maks 12-15 minutter til de er gyldne og osten er smeltet.

Sådan laves de bedste veganske pizzasnegle uden kød

  1. Start med at lave dejen og lad den hvile i en times tid.
  2. Rul dejen ud i en rektangel på cirka 30-40 cm. Tilsæt tomatsauce og fordel godt.
  3. Hak soltørrede tomater i mindre tern og fordel ud på tomatsaucen.
  4. Drys med revet smelteost (Jeg brugte den veganske fra Violife). Rul dejen sammen nedefra.
  5. Skær pizzarullen ud til snegle cirka 2-3 cm. i tykkelsen.
  6. Læg alle snegle på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve igen i 40-45 minutter, før de bages.
sådan laver du pizzasnegle uden kød

↓ Det færdige resultat … SÅ lækre! De skal have omkring 12-15 min. i ovnen. Så de er gyldne men stadig saftige.

pizzasnegle med tomat og ost

Fyld til pizzasnegle uden kød:

Det oplagte valg er at lave dem med tomat og ost. Men små tern af soltørrede tomater er virkelig et hit! Som jeg nævnte tidligere, kan du også tilsætte tynde skiver af champignon, friske tomater og frisk grøn spinat. Det giver et lidt sundere og fyldigere resultat.

Du kan også fylde dem med et tykt lækkert fyld af pesto eller andet. Og husk også gerne at pynte dem med lidt grønne krydderurter fx basilikum, persille eller timian, som jeg brugte her.

nem opskrift på pizzasnegle

Jeg brugte som sagt vegansk ost til opskriften, den blå version fra Violife, som man kan få i mange forretninger efterhånden. Den smelter super fint og smager skønt sammen med de resterende ingredienser.

Giv pizzasneglene stjerner her ↓

5/5 (2 Reviews)

11 thoughts on “Veganske Pizzasnegle”

  1. Pingback: Pizzasnegle med pesto – Vegansk opskrift med spinat og svampe

    1. micadeli_dk

      Hej Tobias,
      Jeg brugte vegansk yoghurt (soja) til opskriften her, så den kan sagtens laves vegansk 🙂
      Kh Michala

  2. Tak for opskriften, de var rigtig gode! Jeg brugte revet ost fra spir som smeltede rigtig godt.

    1. micadeli_dk

      Det er jeg så glad for at høre Ulrikke! Og godt du fandt en god smelteost.. Den må jeg prøve næste gang!
      Bedste hilsener, Michala

  3. Pingback: Pizzasnurrer – Opskrift på nemme pizza snurrer med vegetar fyld

  4. Pingback: Tærtedej – med kun 4 ingredienser – Nem opskrift uden æg med kun 4 ingredienser

  5. De er siiindsygt gode! Jeg fik 30 ud af opskriften, og toppede dem med lidt mere ost inden de blev bagt. Mums!

    1. micadeli_dk

      Ej hvor dejligt at høre Marie! Og lækkert med ekstra ost på toppen! 😀
      Kh Michala

  6. Pingback: Pizza med græskar – Opskrift på græskarpizza med soltørrede tomater

  7. Pingback: Pizzasnegle med færdiglavet pizzadej – klar på 30 min.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top