fbpx

OM MICADELI

Michala Kramer

 Velkommen her på min side 👋🏻
Jeg hedder Michala Kramer, og står bag madbloggen Micadeli. Jeg bor i København, og har startet denne madblog for at inspirere så mange som muligt til flere nemme veganske retter – som alle kan lave!

Før jeg startede Micadeli, har læst en diplom i forretningsstudier og digitale medier. Herudover, så har jeg har arbejdet med digitalt indhold og email marketing på en større dansk avis de sidste 6 år.

Jeg er et stort familiemenneske, der sætter pris på alle de små gode og sjove ting i livet – og er meget optimistisk og entusiastisk i alt, hvad jeg foretager mig. Derudover så er jeg en ægte 'hjemlig hygger' altid fyldt op med små hyggelige projekter, og har også en stor passion for at hækle og strikke.

Tak for at I er med til at gøre Micadeli til et fællesskab. Jeg nyder, når I sender søde hilsener og kommentarer! Samt følger med på @micadeli_ – og deler jeres opskrifter med mig. ♥

michala kramer madblog med veganske opskrifter

Om Micadeli

Min madfilosofi er en moderne og uhøjtidelig tilgang til vegansk mad. Jeg ønsker at inspirere til flere kødfrie dage – uanset om du spiser grøntsager, kød, fisk eller noget helt andet.

Jeg startede Micadeli tilbage i 2017, efter mange års interesse for det grønne køkken. Jeg har siden da arbejdet mange timer på at dele ud af min store glæde for vegansk mad. Med et stigende fokus på indtjening, blev mit arbejde med blog, opskriftsudvikling og fotografering mere og mere økonomisk rentabelt. Det har givet mig mange spændende henvendelser og projekter både i Danmark og Internationalt. Og det har heldigvis gjort, at min store arbejdsglæde med Micadeli, er blevet en skøn kombination af hobby/arbejde de seneste år.

På Micadeli står jeg selv for at finde på nye opskrifter og idéer – hvor jeg selv skriver, fotograferer og filmer. Jeg skelner ikke mellem, hvad der er fritid og hvad der er opskrifter. Og jeg håber, at det vil forblive sådan.

Jeg forsøger også at fotografere alt det perfekte og uperfekte i processen bag – uanset om det er snaskede burgere, kanelsnegle, smørstegte toasts, fyldige salater eller ovnbagte pastaretter.

Her på siden deler jeg mine bedste opskrifter med jer. Og jeg håber, at med min passion for ingredienser, æstetik og fotografering kan vise jer, hvor utroligt lækkert vegansk mad kan være. Udover opskrifter, så deler jeg også lidt livsstil, DYI, hækleopskrifter, boganbefalinger og andet hyggeligt med jer her på siden.

Har du spørgsmål? Kontakt mig her.
Kærlige hilsener Michala Kramer

Følg mig på Instagram →

Følg med på Instagram hvor jeg deler skønne opskrifter af vegansk mad her fra bloggen, men også andre madoplevelser og stories fra hverdagen. 
Jeg deler mange opskrifter på nem vegansk aftensmad, men du kan også finde bagværk, morgenmad, frokost, snacks og andre opskrifter. Jeg håber, at du vil følge med!

» Instagram: @micadeli_

pastaret i ovnen til vegansk aftensmad micadeli
michala kramer salat med avokado og kartoffel
blomkålssuppe vegansk mad micadeli
vegansk butter chicken veganske opskrifter micadeli
Scroll to Top