fbpx

Pappardelle Pasta – på 10 minutter

pappardelle pasta på 10 minutter

Nem opskrift på Pappardelle Pasta med stegte, bløde tomater og svampe, grøn pesto og basilikum. Hurtig ret til hverdage og dovne weekender – klar på kun 10 minutter.

Jeg bliver aldrig træt af pastaretter og laver dem ret ofte. Til denne opskrift kan du hvilken som helst pasta til denne italienske opskrift. Alt lige fra de klassiske pasta penne, skruer – og fra lys pasta til fuldkornspasta. Jeg har brugt vegansk pappardelle pasta, som jeg fandt i supermarkedet. Du kan også sagtens undlade svampe og svitse lidt løg, auberginer eller squash i stedet. Færdiggør retten med lidt grøn pesto, basilikumsblade, salt og peber. Så ligner pastaretten alt andet end kedelig aftensmad.

Normalt kan jeg godt lide at lave min pesto selv, men her brugte jeg en færdigrørt grøn pesto – for nemhedens skyld. Synes faktisk, at de fleste færdige pesto man køber, er virkelig gode! Men du kan også prøve denne opskrift  nem grøn pesto med spinat. Så simpel og lækker.

Opskriften er klar på cirka 10 minutter, og jeg har valgt at gøre den så simpel som muligt med få ingredienser. Det er en nem hurtig grøn vegansk og vegetar ret – perfekt til aftensmad både for børn og voksne.

» Prøv også: Nem, lækker vegansk One Pot Pasta med svampe og squash

Pappardelle pasta – på 10 minutter

Antal: 2 personer
Forberedelse: 2 min. Tilberedning: 8 min.

Få min opskrift her på nem pappardelle pasta til aftensmad. Vegansk pastaret, som også kan laves til vegetar. Med stegte tomater, svampe og pesto.

Ingredienser:

  • 300g. Pappardelle Pasta
  • Håndfuld Cherrytomater
  • Håndfuld Svampe
  • 3 spsk. Grøn Pesto (efter eget valg)
  • Olie til stegning
  • Salt, peber og basilikum

Sådan gør du:

1

Kog pastaen al dente, omkring 7-8 minutter (efter instruktionerne på pakken)

2

Skyld tomater og svampe, og skær i små skiver. Hæld lidt olie på panden, tilføj tomater og svampe. Lad dem stege til de er gyldne, mens pastaen koger.

3

Hæld vandet fra pastaen, rør pestoen i og bland det godt. Hæld de stegte tomater og svampe direkte i pastaen.

4

Server pastaretten, drys med salt, peber, olie og basilikum på toppen.

Nem pappardelle pasta – hverdagsopskrift med få ingredienser.

Jeg er begyndt at tænke meget over, at lave mine opskrifter så nemme som overhovedet muligt. Hvilket betyder, at jeg er klar på at gå på kompromis med at fjerne en del ingredienser i en ret – for nemhedens skyld. Der er ingen grund til, at gøre aftensmaden mere kompliceret en nødvendigt. Og så er flere ingredienser heller ikke altid ensbetydende med, at det smager bedre.

pappardelle pasta på 10 minutter

Jeg håber, at denne 10 minutters opskrift kan give dig inspiration til mere nem vegansk eller vegetarisk aftensmad. Og med tiden er det måske en opskrift, som de fleste børn kan være med til at lave i køkkenet. Pastaen skal bare koges, tomaternes skal steges sammen med svampene. Og så skal det hele blandes lidt sammen med lidt grøn pesto, salt og peber.

Simpelt. Og helt perfekt til alle de forhastede (eller dovne) hverdage og weekender derude.

Jeg håber, at du vil synes om opskriften på vegansk Pappardelle Pasta. Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig nedenfor. Og hvis du laver opskrifter og deler på sociale medier, så tag mig endelig her på Instagram: @micadeli_

Giv pastaretten stjerner her ↓

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top