Opskrift på lækker og nem avocadocreme. Perfekt som avocado dip, som dressing eller som tilbehør til gryderetter. Klar på 10 min.

Jeg har slet ikke tal på, hvor mange mange jeg har lavet den her avocado dip. Jeg synes, at den passer virkelig godt til rigtig mange forskellige typer af retter. Det er en nem avocadocreme bestående af avocado, hvidløg, olie, spinat, list citron saft, salt og peber. Kan laves som en creme, dressing eller dip.
Prøv også: Spis avocado cremen opskriften som tilbehør til grøntsager, ovenpå toasts, med ovnbagte pommes frites, en god omgang gurkemeje gryde med quinoa, eller til en god simre ret eller gryderet.
Cremet avocado dip
Avocado dip: Jeg har slet ikke tal på, hvor mange mange jeg har lavet den her avocadocreme, den er helt imodståelig lækker. Find opskriften nedenfor.
Ingredienser:
- 2 avocado, modne
- 1 dl. olivenolie
- 1 fed hvidløg, presset
- 10-12 friske spinatblade (eller persille)
- Saft fra en 1/2 citron
- Smag til med salt og peber
Sådan gør du:
I en minihakker eller foodprocessor blandes avocado, olie, hvidløg, spinat, citron, salt og peber. Blend det hele indtil du har en cremet konsistens ala mayonnaise. Smag til med citron, salt og peber.
Smør avocado cremen ud på ristet brød eller spis den som dip til grøntsager eller gryderetter.
Avocadocreme – sådan gør du.
I en minihakker eller foodprocessor blandes avocado, olie, hvidløg, spinat, citron, salt og peber. Blend det hele indtil du har en lækker og cremet konsistens. Til sidst smages cremen til med citron, salt og peber.

Jeg synes altid, at den her avocado creme er med til at toppe en hovedret en lille smule. Og hvidløg giver smagen en smule mere kant. Opskriften er jo ovenikøbet kun lavet på 10 minutter, og du kan nemt varierer ingredienserne, efter hvad du lige har i køleskabet.

Toast og mad med avocado.
Her har jeg serveret avocadocremen ovenpå sprøde ristede toast og stegte svampe. En super lækker frokost anretning eller som en hurtig aftensmad.
Find min bedste opskrift på svampetoasts her

Avocado dip til grøntsager.
Der findes meget inspiration til hvordan man kan servere en lækker avocadocreme. Og et utal af hovedretter, hvor at den passer til. Jeg spiser fx cremen til alle former for salater og ovnbagte grøntsager. Og som dip og dressing til fx de her sprøde friturestegte broccoli stykker.

Jeg håber, at du kunne bruge opskriften på avocadocreme. Spørg endelig i en kommentar nedenfor, hvis du har nogle spørgsmål.
Pingback: 20 tips til billige og nemme snacks – Nemme snackopskrifter
Pingback: Friturestegt Broccoli – Opskrift på dybstegte grøntsager ↓
Pingback: Dahl – Opskrift på nem vegansk indisk daal på kun 25 min
Pingback: Grønkålssalat – Sund opskrift på salat med søde kartofler og kikærter
Pingback: Svampetoast – Opskrift på den bedste toast med svampe på 10 min.
Pingback: Cocktail med asparges – Opskrift på vegansk rejecocktail til forret