De bedste, sprødeste, ovnbagte fritter.
Pommes frites er stort set altid ret så lækkert som tilbehør, og hvis du bruger lidt ekstra tid og laver dem med kærlighed, så kan jeg garantere dig for, at de bliver gode hver eneste gang.. Kartofler, olie, salt, peber og lidt paprika er alt, hvad du behøver. Hjemmelavet pommefritter kræver dog lidt ekstra, for at de bliver sprøde og spiselige.
Ovnen skal være godt varm før pladen sættes i, der skal tilsættes nok med salt, peber og hvad man ellers vælger bruger af krydderi, og så skal man være tålmodig, og give dem nok stegetid til de er helt gyldne og sprøde.
Jeg lavede denne omgang pommes frites til vegetariske burgere forleden dag, og sikke et hit. Desuden gør sådan en stor omgang pommefritter sig rigtig godt sammen med en god dip, og jeg laver stort set altid denne her avocado creme.
De bedste ovnbagte fritter
De bedste hjemmelavet pommes frites - sprøde og saftige. Find opskriften her med hjemmelavet avokado dip og lækre burgere.
Ingredienser:
- 1 kg. kartofler, små
- 3 spsk. oliven olie
- 1 tsk. paprika
- 3 drys salt og peber
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til omkring 220c grader. Gør en bageplade klar beklædt med bagepapir.
Vask 1 kg kartofler og skær dem i små både eller pommes frites form (du kan selv variere hvor tykke eller tynde, de skal være. Bare vær klar også evt. længere bagetid)
Hæld alle fritterne på bagepladen. Hæld olien over og drys med salt, peber og paprika. Mix med hænderne, så olien er godt fordelt.
Bag i ovnen i omkring 20-30 minutter. Rør gerne i fritterne efter 10-15 min, så de vendes kort. Bag dem til de er gyldne og sprøde.
– Jeg håber, at du kan bruge opskriften. Lad mig endelig vide hvis du har nogle spørgsmål til de her ovnbagte pommes frites..
Pingback: Tomatsalsa – Opskrift på cremet Salsa med friske tomater
Pingback: Avocado dip - Den bedste hjemmelavede avocadocreme – Micadeli
Pingback: Veganske pølser – Grillpølser med grøntsager og bønner
Pingback: Rødbede pomfritter – Sund opskrift på pommes frites med rødbeder