Jeg vil lige dele denne super lækre opskrift på toast med nektarin og spinat. En sommertoast opskrift med kun 4 ingredienser – som kan laves i mange variationer alt efter månedens råvarer.
.. Og så kan de laves på godt og vel 10 minutter!
Havde aldrig troet at toast med nektariner vil blive en ting… Men de her sprøde toasts er så lækre med de søde skiver af nektariner. Spinaten giver en flot farve til toasten, giver en god smag (og så føles toasten lige lidt sundere med spinaten…)
Indeni er toasten fyldt op med vegansk ost. Jeg brugte denne veganske ost fra Violife.. Som i øvrigt smelter (og smager) super fint. Men du kan bruge hvilken som helt slags ost, du ønsker. Jo bedre den smelter des bedre for resultatet. Drys med salt og peber.
Steg begge toasts på en pande i 2-3 min. indtil de er gyldne. Server de lune, sprøde toasts med lidt havsalt drysset på toppen. Perfekt til sommerens lune aftener eller en hurtig frokost både forår eller sommer.
Toast med nektarin og spinat.
Jeg vil lige dele denne super lækre opskrift på toast med nektarin og spinat. En vegansk sommertoast opskrift med kun 4 ingredienser.
Ingredienser:
- 4 skiver brød
- 1 nektarin
- 2 håndfulde ost (jeg brugte vegansk ost)
- 2 håndfulde spinat
- Herudover:
- Smør til stegning,
- Salt og peber
Sådan gør du:
Opskrift til 2 toasts: Skær brødet i skiver, så du har 4 halve skiver.
Fordel osten på alle 4 halve brødskiver.
Skyl nektarinen og skær i skiver og læg på 2 af brødskiverne. Læg frisk spinat på de 2 andre skiver. Drys godt med salt og peber.
Luk alle 4 skiver sammen til 2 toasts. Smør begge toasts med smør på ydersiden.
Læg nu begge toasts på en varm varm pande med smørsiden nedad. Lad dem stege et 2-3 minutter på hver side under middel varme. Tryk dem lidt ned og vend dem først, når de er gyldne og sprøde. Drys evt. med lidt salt og på toppen og server med det samme.
Toasts med 4 ingredienser ↓
- Skær brødet i skiver og start med at drysse ost på.
- Skyl og skær nektariner i skiver og læg på den ene side – og frisk spinat på den anden side. Fold dem sammen til en toast. Smør ydersiderne med plantesmør og steg dem på panden med smørsiden nedad.
Jeg stegte mine toasts på en grillpande, så de fik de flotte grillstreger. Men du kan sagtens bruge en helt almindelig pande til at stege dem på.
Jeg håber, at du blev inspireret til at afprøve de her toast med nektarin og spinat! De er virkelig gode om sommeren, hvor nektarinerne er søde og i sæson. Men du kan også sagtens bruge fersken, blommer, tynde skiver af jordbær, melon eller fx æbler eller pærer om efteråret. Det er faktisk meget frugt og grønt, som smager lækkert i toasts. Kun fantasien (og sæsonen) sætter grænserne.
» Andre toast opskrifter: Nem og lækker opskrift på klassiske Margherita Toast med tomat og ost eller de her sprøde Toasts med squash og æble.
Pingback: Vegansk kartoffelpizza – Opskrift på pizza med kartoffel og grøn pesto
Pingback: Toast med champignon – Sunde toasts med svampe og squash på 10 min
Pingback: Toast med grillet appelsin – Vegansk toastopskrift med appelsin 10 min
Pingback: Svampetoast – Opskrift på den bedste toast med svampe på 10 min.
Pingback: Toast med pesto – Opskrift med hummus og bagte tomater
Pingback: Toast opskrifter – Idéer til vegansk og vegetar toast under 20 min.