fbpx

Pizzasnegle med færdiglavet pizzadej – klar på 30 min.

Opskrift på pizzasnegle med færdiglavet pizzadej. En super nem opskrift lavet med tomatsauce, soltørrede tomater og spinat. Klar på 30 min!

Opskriften kan både laves som vegansk og vegetariske pizzasnegle.

pizzasnegle med færdiglavet pizzadej

Jeg elsker simpelthen pizzasnegle. Og derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en opskrift, der er så nem som overhovedet muligt. Som kan laves klar på kun 30 min.

Og her er løsningen simpelthen en færdiglavet pizzadej. Jeg blev virkelig overrasket over, hvor gode pizzasnegle kan blive med en færdiglavet dej. De blev mega lækre og saftige – og fuld af fyld og smag.

Jeg brugte vegansk ost til opskriften her, men du kan bruge hvilken som helst type revet smelteost!

Tip: Tilsæt selv det fyld og grøntager, som du ønsker at bruge. Opskriften kan fx også fyldes med friske tomater, rød peberfrugt, finthakkede svampe, majs, pesto, kartofler eller andet.

Pizzasnegle med færdiglavet pizzadej.

Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min.

Opskrift på pizzasnegle med færdiglavet pizzadej. En nem opskrift lavet med tomatsauce, soltørrede tomater og spinat. Klar på 30 min.

Ingredienser:

  • 1 pizzadej
  • 4 spsk. tomatsauce
  • 1 dl. soltørrede tomater
  • 1 håndfuld spinat
  • 200g. revet ost (jeg brugte vegansk ost)
  • Salt og peber

Sådan gør du:

1

Forvarm ovnen til 175°C varmluft.

2

Rul pizzadejen ud i en stor firkant. Smør tomatsauce udover dejen og fordel finthakkede soltørrede tomater og finthakket spinat.

3

Fordel osten over det hele (hvis du bruger vegansk ost, så vil jeg anbefale at lade osten ligge i blød inden i varmt vand i 15 min, så smelter den bedre). Drys med salt og peber.

4

Rul pizzadejen på den lange led og skær den i tykke skiver ca. 2-3 cm i tykkelsen. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

5

Bag pizzasneglene i ovnen i 15-17 min. (De skal ikke have mere, for ellers blive de for tørre. De må gerne se lidt ubagte ud.)

Pizzasnegle med færdiglavet pizzadej  ↓

Fold pizzadejen ud og tilsæt tomatsauce, fyld og ost ↓

Fold pizzadejen ud og tilsæt tomatsauce, fyld og ost

Rul dejen sammen på langs og skær dejen i tykke skiver. Læg alle pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir ↓

Læg alle pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir

Pizzasneglene er klar efter kun 15 min. i ovnen ↓

pizza snegle med vegansk og vegetar fyld klar på 30 min

Hvis du ikke ønsker at lave de her pizzasnegle med færdiglavet pizzadej, så kan du bruge samme opskrift her og lave den her nemme veganske pizzadej. Det er min nemme grundopskrift på pizzadej, som jeg stort set altid bruger! Jeg brugte veganske ingredienser, men du kan bruge helt de ingredienser til dejen, som du ønsker!

nem opskrift på vegetar og vegansk pizzasnegle på 30 min

Andre opskrifter på pizzasnegle:

pizzasnegle med færdiglavet pizzadej

Jeg håber, at du kunne bruge min opskrift på de her lækre pizzasnegle med færdiglavet pizzadej. Det er en super skøn og nem opskrift at lave, når man ikke gider at stå og bokse med en hjemmelavet dej. Og så er den jo klar på kun 30 min. En af mine absolut yndlings snacks – og de er også gode til en skovtur, som tilbehør til frokost eller til madpakken.

Giv pizzasneglene stjerner her ↓

3.4/5 (45 Reviews)

4 thoughts on “Pizzasnegle med færdiglavet pizzadej – klar på 30 min.”

  1. Pingback: 20 tips til billige og nemme snacks – Nemme snackopskrifter

  2. Pingback: Sunde pizzasnegle med broccoli – Broccolisnegle på 20 min

  3. Tak for en fantastisk blog.
    Hvilken vegansk smelteost kan du anbefale? Jeg har endnu til gode at finde noget jeg synes fungerer godt (på pizza bruger jeg normalt en cashew puré, men det vil nok ikke fungerer her..)

    1. Tusind tak Maj – hvor er det dejligt at høre 😍
      Jeg veksler lidt mellem forskellige oste. Men egentlig bare dem man kan finde i fx netto, føtex osv. Bare helt “almindelig” revet vegansk ost i pose. Giver du osten lidt salt og peber på toppen, så plejer det at hjælpe lidt på smagen. 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top