fbpx

Inspiration til den bedste nutella snack

Toastmad med nutella – en bedste, cremede og sundere version af nutella..
Sidste weekend havde jeg virkelig cravings, for at lave toastmad med nutella. Lige præcis den her udgave af nutella, netop fordi den er så lækker at have stående koldt i køleskabet, til man lige skal lave en snack eller to.. Faktisk har jeg lavet en del af de her ‘spreads’ på den seneste – alt lige fra pesto, hummus, dips, men også overtræk ala chokoladesmør og nøddesmør. Mmmh…
Min fulde på opskrift på nutella er lavet med ristede hasselnødder, vanilje, rå kakao, ahornsirup, salt, kokosolie og bløde friske dadler – så ja, en lidt sundere version end de traditionelle nutella brands man kan finde i supermarkedet. I weekenden lavede jeg egentlig bare opskriften med ingredienser jeg lige havde i køkkenet, og så pyntet med friske danske sommerjordbær og blåbær. Find den fulde opskrift her ⇨ Sundere nutella med ristede nødder og kakao.
Inspiration til den bedste nutella snack

En sundere version – og så med meget mindre sukker:

Som jeg nævnte, er denne opskrift lavet med forholdvist få ingredienser, og med meget mindre sukker end traditionel ‘Nutella’. Jeg bruger eksempelvis denne opskrift både til brownies, toppings til muffins og cupcakes, på hjemmebagt surdejsbrød til morgenmad, i smoothies m.m. Ja kun fantasien sætter grænser. Husk endelig at hasselnødderne skal ristes forinden, så det skal der også lige sættes tid af til (men tro mig, det er det hele værd!).

hasselnødder
Jeg håber, at du kan bruge opskriften – husk igen, at du kan finde den fulde opskrift lige her. Nutella’en dufter nærmest som chokolade kage og jeg sidder lige akkurat med computeren i den ene hånd, og en skefuld nutella i den anden. Mmmmh. Jeg håber også, at du synes om opskriften! Velbekomme!

ristede hasselnødder blendes

 

 

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top