fbpx

Varm chokolade og blog-anbefaling

nem varm chokoladeOpskrift på varm chokolade: Det er mandag, det er gråt og efteråret er så småt begyndt at vise sig udenfor. Ja, det er lidt øv, hvis jeg må have lov at sige det. Jeg skal da love for, at det hurtigt blev efterårsstemning. Selvom det er rart ikke at være ved at dø af varme, så savner jeg altså allerede at gå i bare ben, spise is og have lune sommeraftener på terrassen.

Jeg har brugt eftermiddagen på at lune mig på varm chokolade ala en chokoladekaffe-sag. Og det er simpelthen så enkelt, som det skal være chokolade + kaffe i et. Find opskriften lige nedenfor.

Blog-anbefaling:

Udover varm chokolade, så vil jeg gerne give jer en mandagsanbefaling. I følger sikkert allerede med på madbloggen Englerod af Johanne Mosgaard. Men hvis ikke, så kan jeg virkelig anbefale jer at gøre det! Hvis du savner inspiration til kødfrie dage, så kan du finde super lækre og velsmagende veganske opskrifter – alt fra morgenmad, hovedretter, snacks, smoothies, desserter og meget mere. I øvrigt har hun også udgivet flere lækre kogebøger.. Jeg er selv ejer af den der hedder ‘Vegansk’, som er intet mindre end fantastisk, hvis du gerne vil have lidt mere inspiration til hverdagen. Jeg må indrømme, at jeg har været flittig bruger af bogen – og har ikke tal på, hvor man gange jeg har givet mig i kast med hendes lækre hverdagsretter og gryderetter.

Følge med på hendes madblog Englerod.dk – og få også mere inspiration til lækkert hverdagsmad ved at følge med på her hendes Instagram under @englerod.

Johanne englerod anbefaling micadeli

Varm chokolade:

Antal: 1 stort glas
Forberedelse: 5 min.

Ingredienser:

  • 2 spsk. rå kakao
  • 1 dl mandelmælk (mandelmælk giver ekstra skum, men havremælk kan også bruges)
  • 4 dl. kogende vand
  • 1-2 stykker mørk chokolade efter eget valg
  • Drys: 1 tsk. kakao + 1 tsk. rå vaniljepulver

Sådan gør du:

1

Hæld kakao og kogende vand i et stort glas eller krus. Lad køle lidt af.

2

Skum mandelmælken med en steamer (hvis du ikke har mulighed for at skumme mælken, så varm mælken op i en gryde)

3

Læg et par stykker chokolade op i den varme kakao og rør lidt rundt med skeen. Hæld den lune mælk + mælkeskum øverst på den varme kakao, og drys på toppen med kakao og vanilje drys.

varm cacao chocolade

efterårs varme drikke

Udover bloganbefalinger, så kan du også læse mine bog-anbefalinger lige her. Her deler jeg anbefalede kogebøger, som jeg selv bruger til både vegetarisk og vegansk mad. Du kan også finde andre faglitterære anbefalinger om mad, iværksætteri, guides, tips og tricks m.m.

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top