fbpx

Minipizza med asparges

Nemme og skønne minipizza med asparges og kartofler. Lavet på bunden af pitabrød – så bliver det ikke nemmere.

Super hurtig sommer pizza som er klar på ca. 20 min.

lækre nemme minipizza med asparges og kartofler

Lige da de danske asparges kom i sæson, der lavede jeg de her skønne minipizzaer. Små og lækre hapsere, som er helt perfekt at servere til en frokost, som tilbehør til andre små retter, til salater eller som en eftermiddagssnack.

Jeg har haft opskriften liggende i et par uger nu, men da jeg fandt den, så ville jeg dele den med det samme. For den skal i ikke snydes for. De smager nemlig helt uimodståeligt nu her, hvor de danske asparges virkelig er i sæson.

Tip – Minipizzaerne kan laves både i ovnen eller på grillen!

Minipizza med asparges.

Antal: 4 x minipizza
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 12 min.

Super lækre og nemme minipizza med asparges og kartofler lavet på pitabrød: nem og lækker snack til frokost eller aftensmad.

Ingredienser:

  • 2 pitabrød (jeg brugte fuldkorn)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 kartofler, små
  • 6-8 grønne asparges
  • 100g. revet ost (jeg brugte vegansk ost)
  • Salt og peber
  • Frisk rosmarin

Sådan gør du:

1

Forvarm ovnen på 175ºC varmluft (kan også bages på grillen).

2

Skær pizzabrødene over og fordel olivenolie på indersiden.

3

Skær kartoflerne i tynde skiver og fordel dem ud over pizzaerne.

4

Skyl asparges og skær dem, så de passer i størrelsen på pitabrødet. Drys med ost, frisk rosmarin, salt og peber.

5

Bag minipizzaerne i ca. 12 min til de er gyldne og sprøde.

Opskrift på lækre minipizza med asparges og kartofler.

Jeg lavede både fyldet med asparges og tynde skiver med kartoffel. Men hvis du kun har én af delene, så kan du sagtens lave dem sådan.

Hvis du vil lave bunden selv, så har jeg en lækker og nem opskrift på hjemmelavet pizzadej her. Men jeg brugte faktisk bare bunden fra pitabrød, som er så nemt at lave pizza med.

pitabrød til pizza med danske asparges opskrift

For lidt tid siden delte jeg denne opskrift på pitabrøds pizza (som også var en slags minipizza). Og fik så meget god respons på dem, da de er så nemme at lave! Derfor tænkte jeg, at jeg ville gøre kunsten efter og denne gang med noget andet fyld. Det er virkelig ikke sidste gang, at jeg laver pizzaer på den måde. For hold nu op hvor er det bare meget nemmere. Og så bliver de jo i øvrigt super lækre og sprøde!

minipizza med kartofler og grønne asparges

Ost til vegansk pizza:
Du kan både laves opskriften som en vegetar minipizza med asparges eller som en vegansk pizza. Hvis du laver den vegetarisk version, så kan du bruge alt slags revet ost. Men hvis du vil lave en vegansk udgave, så kan du enten undvære ost eller købe en vegansk ost. Her kan man få en del på markedet efterhånden – og mange af dem både smager og smelter godt. Jeg plejer at bruge den fra spir. Den smelter rigtig fint!

lækre nemme minipizza med asparges og kartofler

Giv opskriften på minipizza med asparges stjerner her

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top