fbpx

Sunde ispinde med hindbær og granola

Sunde ispinde med hindbærkompot, banan og granola:

Hjemmelavede ispinde om sommeren er virkelig et hit – og så vil jeg ovenikøbet kalde dem ‘sunde ispinde’. Jeg har stort set altid køle snacks liggende i fryseren til de varme dage, hvad end det er hjemmelavede ispinde eller kolde cookies med chokolade og vaniljeis. Her er det første gang jeg eksperimenterer med chokolade granola i is, og jeg må indrømme at det var noget af en snack. Det crunchy touch i bunden af isen, til den ellers søde bærkompot og banan is var uden tvivl pladsen værd. Opskriften er lavet på forholdvis få (og sunde) ingredienser. Find opskriften lige nedenfor.

Sunde ispinde med hindbær og granola

Antal: 8 ispinde
Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 2 timer

Opskrift på sunde ispinde – Lavet med hindbærkompot, banan og granola uden sukker. Nemt, lækkert, vegansk is og en sundere udgave af traditionel tung flødeis.

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 1,5 dl. mandelmælk
  • saft fra 1/2 citron
  • 4-5 sp. hindbærkompot eller anden marmelade
  • Granola efter eget valg.
  • Udstyr: 8 x små isforme og ispinde

Sådan gør du:

1

Mix først banan, mandelmælk og citron i en mindre foodprocessor eller blender - eller mix grundigt sammen i hånden.

2

Gør hindbærkompot klar (min var lavet på forhånd, og her kan du også sagtens bruge alm. marmelade - eller mose en håndfuld hindbær med en gaffel). Hæld lidt hindbærkompot i bunden af isenforme (der hvor pinden stikkes ind) og tilføj granola, så det hænger fast.

3

Hæld banan-isen over på det resterende område af isformene. Hæld igen lidt mere bærkompot og granola til du finder et fint mønster. Pynt evt. med lidt ekstra kompot og granola på toppen, alt efter hvad der er plads til.

4

Sæt ispindene i bunden af formene, og sæt på frost omkring 2 timer til de har sat sig.


ispinde ingredienser
~ Ingredienser: hjemmelavet granola med chokolade, bærkompot/marmelade, bananer, lidt citron og mandelmælk. Udstyr: isforme og ispinde.

Bananispinde hindbær
~ Venstre: isen lagt i formene. Vær tålmodig og placér bærkompot, granola og banan isen lige der hvor du gerne vil have den. Jeg brugte også en ske til at tegne isen lidt rundt, så det fik et fint mønster.

hindbær ribs
~ Min bærkompot er lavet med hindbær og lidt ribs – men du kan sagtens bruge, hvad du lige har af bær, eller anden færdiglavet marmelade i køleskabet.

sunde ispinde
~ De færdige frosne ispinde. Mmmh.

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top