fbpx

Portobello Pasta – Klar på 15 min.

Portobello Pasta opskrift – Nem pastaopskrift med svampe:

Nem portobello pasta – den perfekte opskrift på pasta med portobello svampe. Nogle af efterårssvampene er nu tilbage i sæson, og flere af jer har spurgt efter denne veganske pasta opskrift, som jeg har delt lidt på Instagram.
Opskrift tager kun 15 min at lave, derfor er den ret nem som hverdagsmad, og absolut også en favorit, hvis man bare ønsker at tømme køleskabet (sådan har jeg det ret tit). Jeg laver også tit denne opskrift på Cremet Pasta Penne – så nemt og lækkert på travle dage. I denne ret brugte jeg portobello svampe, men man kan sagtens bruge andre rester af man har liggende eller andre grøntsager fra sæsonen.

Tak for alle jeres beskeder og virkelig kæmpe interesse på Instagramalle mine opskrifter! Det er ikke altid, at jeg får delt alle opskrifterne, som jeg ligger på derinde.. Men jeg skal virkelig nok forsøge, at dele de fleste her også, så I kan få det hele med. Hvis der specifikt er nogle opskrifter, som I ønsker herinde, så skriv endelig!

Portobello Pasta:

Antal: 2 personer
Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 10 min.

Nem og super lækker Portobello Pasta med svampe. Cremet Rigatoni pasta, portobello svampe. Super hurtig pastaopskrift med grøntsager – klar på kun 15 min.

Ingredienser:

 • En stor portion portobello svampe, omkring 200-250g.
 • Pasta rigatoni til 2 personer (eller en anden slags pasta)
 • 2 spsk olie
 • 1 fed hvidløg
 • 1 mindre løg
 • 2 dl. soja creme fraiche
 • 1 dåse linser
 • saft fra 1 øko citron
 • en håndfuld frisk persille
 • Smag til med salt og peber

Sådan gør du:

1

Start med at hakke løg og hvidløg. Hæld på en pande med lidt olivenolie og steg et par minutter. Vask og klargør det friske svampe og skær i mindre skiver.

2

Herefter tilsæt svampene på panden sammen med citronsaft. Lad det stege sammen i 5-6 minutter så svampene bliver gyldne og karameliserede, men ikke alt for overstegte og bløde.

3

Kog i mens pastaen i 7-8 minutter over medium-høj varme.

4

Tilføj soja creme til svampe mixen sammen med salt og peber i mens pastaen koger. Varm svampe cremen indtil det er godt mixet sammen, og indtil tyk og cremet. Husk at smage til med salt og peber og evt. ekstra citron.

5

Fjern vandet fra pastaen når den er klar, og tilføj svampe mixen deri. Mix det hele forsigtigt sammen. Fjern vandet fra linserne (enten færdigkogt eller fra dåse). Vask persillen og skær i grove stykker.

6

Server pastaen og pynt med frisk persille, linser drysset på toppen med lidt citronsaft, salt og peber.

portobello pasta opskrift

– Nogle af de ingredienser du har brug for til retten: Portobello svampe, rigatoni pasta, linser, citron og frisk persille.

persille

portobello pasta svampe

– Jeg håber, at du kan bruge opskriften. Lad mig endelig vide i en kommentar nedenfor, hvis du har nogle spørgsmål.

Giv opskriften en vurdering her ↓

0/5 (0 Reviews)

1 thought on “Portobello Pasta – Klar på 15 min.”

 1. Pingback: Pastasalat – Vegansk opskrift med pesto og soltørrede tomater

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top