fbpx

Labels til køkkenglas og krydderier

Her er lidt inspiration til, hvordan du kan lave flotte, retro labels til køkkenglas, bøtter, krukker, æsker og meget mere. En perfekt måde at få ryddet op i skuffer, hylder og skabe – og få styr på opbevaringen.

Jeg syntes, at mine køkkenskuffer og krydderi hylder var blevet lidt tarvelige at se på.. Der lå alt for mange halve og hele rester i en god blanding af små gamle beskidte glas, plastikbeholdere fra supermarkedet og mange krydderiposer fra etniske grønthandlere..

Ikke der er noget galt i det, men det er virkelig fedt at få ryddet op i, så man kan finde det man skal bruge… Og så får man også endnu mere lyst til at gå i køkkenet og lave mad bagefter!

labels sorte dymo til køkkenglas

Det er bestemt ikke noget nyt, at bruge en klassisk dymo maskine til etiketter og mærkater til krydderiglas og opbevaring.. Men jeg havde simpelthen haft et ønske om det så længe, at nu skulle det være! Og måske jeg kunne inspirere nogle af jer til lidt oprydning og “forårsrengøring” også.

Du kan få de her labels i mange forskellige farver. Men jeg valgte at bruge sorte labels til mine krukker og glas.

labels og mærkater

Labels til køkkenglas – det skal du bruge

 1. Opbevaringsglas, krukker eller bøtter = Jeg bruger en blanding fra Weck, IKEA og Søstrene Grene. Men størstedelen er faktisk genbrugte glas med tidligere indhold fra supermarkedet (dem med guld og sort låg).
 2. Dymo maskine = Min dymo er fra → Computersalg.dk (men kan nok købes flere steder). Du kan købe både en med drejefunktion eller en mere moderne, hvor hvor du kan taste bogstaver og tal direkte.
 3. Sorte labels = Der hører sorte labels med til maskinen. Men hvis du skal bruge mange → så køb ekstra sorte labels her.
 4. Saks = Dymo maskinen laver en afmærkning på alle labels, men du kan få brug for at klippe dem til alligevel.

Og så er det faktisk bare med at komme i gang..

krydderi labels med retro dymo skrift

Det er så rart og lækkert at åbne køkkenskufferne og skabene nu.. Jeg nyder i hvert fald selv, når indholdet i skufferne fremstår ryddeligt overskueligt. Og så er det jo også lidt flottere at kigge på, når de står på hylderne.

sådan får du styr på køkkenskabene

Jeg håber, at det kunne inspirere jer lidt til forårsrengøring i skuffer og skabe med de her flotte labels! Jeg overvejer også, at lave nogle etiketter selv, som man kan printe ud og klistre på. Så kan man lave dem i både store og små størrelser.. Man har jo heldigvis mange muligheder med kreativiteten i disse tider 😉

4/5 (4 Reviews)

2 thoughts on “Labels til køkkenglas og krydderier”

 1. Hej Mica!
  Jeg faldt over dit opslag forleden og besluttede mig for at købe en dymo magen til din, så jeg også kunne få organiseret det hele lige så fint som dig.
  Har nu testet dymoen, og må desværre konstatere at den slet slet slet ikke fungerer. Den printer bogstaverne oveni hinanden, og den er hele tiden stuck… hvordan har du fået alle dine labels så fine?
  Knus

  1. micadeli_dk

   Hej Laura!
   Hmm, det lyder meget underligt, og måske en fejl fra producentens side? :O
   Hvis jeg var dig, ville jeg nok klage til den side, hvor du har købt den. Jeg købte min fra Computersalg.dk (den blå dymo), og den har fungeret upåklageligt.
   Man burde bare kunne skrive direkte (og skal ikke lave mellemrum mellem hver bogstav).
   Så ja, det lyder som om, at der kan være en fejl på den, som du har fået..
   Kh Michala

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top