Lækker jordbærsalat med avokado og edamamebønner.
Jordbærsalat er bare det perfekte sommerhit til lune dage og lange sommeraftener. Denne salat er lavet med friske danske jordbær og edamamebønner – drysset med balsamico, lidt citron, purløg og salt og peber. Så bliver det vidst ikke meget mere ‘sommer’.
Ofte spiser jeg mine salater som tilbehør til større retter, men denne opskrift er også virkelig lækker og kølig, som en salatsnack i sig selv til frokost. Bønnerne mætter nemlig ret meget, så salaten er rigelig som en let frokost uden at man behøver at serverer andet til. Salaten kan nemt stå i køleskabet en dag eller to. Og prøv også gerne denne hjemmelavede spinatpesto – så får den lige lidt ekstra smag og et lille pift. Det kan varmt anbefales.
Jordbærsalat:
Den bedste opskrifter på jordbærsalat. Jordbær, edamamebønner, avokado og frisk purløg. Find opskriften på lækker og nem sommersalat her.
Ingredienser:
- 250g edamamebønner (optøet)
- 250-300g friske danske jordbær
- 1/2 avokado
- 1 tsk. balsamico
- 2 tsk. ahornsirup
- saft fra 1/2 citron
- salt og peber
- pynt: frisk purløg
Sådan gør du:
Skyl og skær jordbær i små kvarte stykker. Skær avokado i små tern.
Mix dressingen i en skål: balsamico, ahornsirup, citronsaft, salt og peber.
Anret friske edamamebønner med jordbær og mix sammen på et fad. Hæld dressingen over og mix sammen. Pynt til sidst og server med friskklippet purløg.
~ Nem og lækker sommersalat. Jeg håber, at du kan bruge opskriften på jordbærsalat med edamamebønner! Velbekomme.
Husk at følge med under @micadeli_ på pinterest for inspiration og opskrifter.