fbpx

Jeg har testet kollagenpulver og her er resultatet + 60% rabat

Er der en grund til at hoppe med på kollagen-bølgen? Virker det overhovedet? Hvilket bruger jeg selv – og hvornår kan man se en effekt med kollagenpulver?

Jeg vil give jer mine egne erfaringer her 🌿

– siden indeholder reklamelinks –

test af kollagenpulver i smoothies og juicer

Okay, jeg indrømmer. Det her er ikke et type indlæg, som jeg plejer at lave. Men når jeg ikke bruger alt min tid i køkkenet og laver opskrifter til jer, så er jeg nogengange med til at teste spændende ting af – alt lige fra køkkenmaskiner og bestik – til helseting og kosttilskud.

Det her er min guide til dig, som gerne vil i gang med kollagen. Jeg har selv testet de forskellige metoder. Min guide bygger på mine egne resultater med kollagenpulver, og bør ikke træde i stedet for en varieret og sund kost.

Info: Jeg har selv testet 3 typer af kollagenpulver over de sidste 2-3 år. Indlægget er ikke sponsoreret, men nogle af produkterne indeholder reklamelinks, fordi jeg anbefaler dem til dig. Det er produkter, som jeg selv bruger og har stor glæde af i min hverdag 😊

Hvad er kollagen?

Kollagen er et kosttilskud i pulverform, som bidrager til at reducere rynker og fine linjer i huden over HELE kroppen. Det gælder altså både rynker i ansigtet, på halsen og linjer/appelsinhud på lår og baller. Kollagen er med til at holde hud og bindevæv mere spændstigt, da det naturlige kollagen i huden begynder at falde fra slut 20’erne. Derfor er der super genialt at kunne give kroppen det, som man mister med alderen, så man både behandler og forebygger!

Men .. Virker kollagen overhovedet?
Altså, jeg havde faktisk ikke regnet med, at jeg kunne se den store forskel. Men jeg må overgive mig og sige ja. Efter 1-2 måneder med OsloSkinLab kunne jeg mærke det på min hud i ansigtet. Mit ansigt føles mere “opstrammet”, hvilket jeg især har lagt mærke til, når jeg tager creme på morgen og aften.

(billedet er ikke redigeret og taget efter cirka 4 mdr. brug af kollagen)

kollagen før og efter med osloskinlab hvad er kollagen

Jeg ved ikke, om det kan fornemmes på billedet. Men mine linjer i panden er reduceret og især huden omkring mine øjne føles 10 gange bedre. Jeg føler selv, at jeg ser mere frisk ud, da linjerne under øjnene er mindre – og min hud føles mere opstrammet og fast. Især min pande er mere “glattet ud”.

Jeg bruger selv det her kollagenpulver: OsloSkinLab – få 60% rabat lige nu

Hvornår kan man se en forskel?
Det er meget forskelligt (så vidt jeg kan læse mig frem til). Jeg oplevede selv en effekt allerede efter 1-2 måneder. Men som med alt andet, så kræver det, at man er tålmodig og gør det kontinuerligt. Man skal se det som en fremtidig investering i huden og ikke et quick-fix. Kollagen virker nemlig på helt på samme måde som vitaminpiller og andet kosttilskud, som skal tages over en længere periode.

Se før / efter billeder med kollagenpulver her »»

Hvem er målgruppen?
Kollegaen gavner heldigvis både mænd og kvinder i alle aldre. Men jo før man begynder, desto bedre. Som udgangspunkt lyder anbefalingen fra slut 20’erne (hvor det naturlige kollagen i huden begynder at falde) og så til omkring 60-70 års alderen. Jeg er 29 år, og jeg er hoppet på bølgen nu (og jeg stopper nok ikke lige foreløbig). 😉

kollagenpulver i juice og chiagrød

Hvilke typer af kollagen, kan jeg anbefale?

Noget kollagen på markedet kan godt være fyldt med en masse unødvendigt. Derfor har jeg 2 typer af kollagen, som jeg selv har testet og derfor kan anbefale til dig. Jeg har selv brugt dem begge i perioder indenfor de sidste 2-3 år (uafhængigt af hinanden) og jeg har oplevet en synlig effekt med dem begge.

  • OsloSkinLab = Den jeg selv bruger i dag. Det smarte er, at poserne allerede er doseret – efter min egen erfaring, er det en stor fordel. Så kan man nemt have de små doseringer med i tasken og på ferien – og det tager kun 1 minut at putte i en juice eller smoothie. Her får du 60% rabat lige nu »»
  • Green Goddess kollagen = Fås i store bøtter og findes i forskellige varianter. Se deres kollagen her. Jeg har både prøvet den hvide neutrale og den med chokoladesmag. Her skal man bruge cirka 1-2 spsk. Jeg har været rigtig glad for dem begge. Den eneste udfordring er, at det kan være svært at dosere mængden, fordi det hele er i én stor bøtte. Og så er pulveret svært at have med sig fx på arbejde, weekendture, ferier osv.
smoothies med kollagen pulver super sund smoothie

Hvordan smager kollegaenpulver?
Den jeg selv bruger fra OsloSkinLab er helt hvid og smagsneutral. Det hverken lugter eller smager af noget, og kan blandes op i alt lige fra smoothies, juicer, havregrød, chiagrød, yoghurt, kaffe, varme drikke og meget andet. Den fra Green Goddess er også smagsneutral og kan derfor bruges i alt slags mad. Den med chokoladesmag er rigtig lækker sammen med havremælk, både til kold og varm chokoladedrik.

Opskrift: Min super sunde grønne smoothie med kollagenpulver

min sundeste opskrift på grøn smoothie med spinat broccoli ingefær

Jeg håber, at du kunne bruge min guide til kollegapulver. Husk at mit indhold kun er vejledende. Kollagen er et rigtig godt tilskud til kroppen, men bør ikke træde i stedet for en varieret og sund kost. 💚

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top