fbpx

Sund måned med HelloFresh + 765 kr. rabat til dig

– siden indeholder reklamelinks –

I januar måned har jeg testet måltidskasser fra HelloFresh. Jeg har aldrig bestilt en måltidskasse før (den del behøves ikke, når man selv bruger masser af timer i køkkenet). 😉

Så jeg var faktisk ret skeptisk, da jeg skulle overlade kontrollen og bestille én af de moderne måltidskasser, som man ellers har set meget fra TV reklamerne.

hellofresh vegetarkasse med rabatkode micadeli

Mine første tanker var .. Smager de overhovedet af noget? Er opskrifterne gode? Er de sunde? Hvordan er grøntsagerne? Er der tænkt over sammensætningen af krydderier? Og hvor meget er der egentlig med i pakken?

Jeg bestilte den vegetariske grønne måltidskasse, som jeg købte mandag aften og fik leveret det hele torsdag morgen. Jeg må bare sige, at man virkelig får ALT serveret på et sølvfad (og så er retterne overraskende velsmagende).

Mine erfaringer med HelloFresh:

  • Kasser til alle behov – Jeg valgte den vegetariske kasse, men du kan vælge mellem 7 lækre kasser. Det er en skøn måde at få inspiration til nye opskrifter
  • Krydderier – Der er virkelig mange gode og lækre krydderier i (flere end jeg havde troet). Retterne er smagt godt til og styrken er cirka på medium.
  • Man sparer meget tid – Det er faktisk vildt, hvor meget tid man sparer, når alt er planlagt på forhånd. Man får det hele serveret på et sølvfad.
  • Man slipper for indkøb – Du slipper for at handle ind til aftensmaden og bruge mængder af tid på at finde ud af, hvad der skal handles ind til.
  • Ingen madspild – Du får alt leveret i de præcise portioner, du skal bruge. Den del er jeg ret vild med, da jeg selv elsker at optimere på madspild!
  • Tabel om kalorier og allergi – Alle retterne har et skema om præcise mængder, kalorier, næringsindhold og allergener.
  • Step-by-step inkl. fotos – Du får retterne i separate poser inkl. opskriften som på bedste (pædagogiske) vis viser step-by-step, hvordan du laver retten.
  • Sværhedsgrad – Jeg vil mene, at opskrifterne kan laves af alle. De kan både laves med børn, og af både nybegyndere og øvede i et køkken.
  • Stort udvalg – Du sætter selv hak ved de retter, som du ønsker i den næste kasse. Her kan man vælge mellem 18 retter hver uge (!)

Rabatkode til dig: Du kan prøve HelloFresh her og bruge min unikke kode “MICADELI765” som giver dig op til 765 kr. i rabat fordelt på de første 4 kasser. Du får 30% rabat på de første to kasser og 10% på de to sidste kasser. Der er ingen binding – du kan altid pause, ændre eller afbestille undervejs!

Hvad koster HelloFresh?
Prisen afhænger af hvor mange måltider + antal personer, man vælger til. Jo flere, jo billigere bliver det. Hvis man vælger 2 personer til en hel uge (5 dage), er normalprisen 670 kr. + fragt (29 kr.) Med min rabatkode er prisen kun 469 kr. (og ingen fragt). Det svarer til kun 46,9 kr. per person/per måltid. 🌿

Du kan få rabatten hos HelloFresh via linket her »

daal og bowl fra måltidskasse vegetar og veganske måltider

Begyndervenlige opskrifter med step-by-step guide.

Der medfølger altid en udførlig guide til opskriften inkl. fremgangsmåde i fotos. Så bliver det altså ikke meget nemmere.

I venstre side vises der også hvilke køkkenredskaber og basisvarer, som du skal bruge fra dit eget køkken. Herudover kan du se den fulde ingrediensliste (opdelt i 2 og 4 personer), næringsindhold, info om kalorier og en tekst om eventuelle allegener.

vegetar måltidskasse fra hellofresh nemt og lækkert

Den vegetariske måltidskasse fra HelloFresh.

Jeg valgte måltiderne: Daal med søde kartofler, Mexicansk burrito og Vietnamesisk bowl. Alle sammen vegetariske (og faktisk også veganske). Og jeg må indrømme, at jeg allerede nu glæder mig til at se, hvad jeg skal bestille til næste gang.

1. Indisk daal med linser og søde kartofler. 2. vietnamesisk plantebowl med grøntsager ↓

opskrifter fra vegetarkassen hellofresh

Jeg synes, at den vegetariske måltidskasse tager rigtig godt øje for både mængden af grøntsager, men også vigtigheden omkring proteiner fx med kikærter, linser, bønner, tofu eller plantebaserede produkter (hvilket godt kunne være min bekymring). Herudover, så er der tilsat en masse smag til retterne. Til min Daal fik jeg tilsendt både Mi’d Mahal, en smagfuld gul karry, en god grøntsagsbouillon og sojasauce. Krydderurterne og grøntsagerne var i øvrigt super friske.

Vegansk eller vegetarisk måltidskasse?

HelloFresh udbyder en vegetarisk måltidskasse (og ikke en vegansk). Men i de opskrifter, jeg har testet, så er opskrifterne faktisk 99% veganske, da der ikke hører noget animalsk med. Og hvis der gør, så kan du nemt bruge sojayoghurt, havremælk og plantesmør i stedet for, hvor det skulle være nødvendigt.

Hvis du går efter en 100% vegansk måltidskasse, så se dem fra Simple Feast.

daal vietnamesisk bowl vegetarkasse ingredienser og grøntsager

Hvor meget følger med i måltidskassen?
Stort set ALT følger med i måltidskassen. Dog er der få basisvarer, som man gerne skulle have i køkkenet allerede. Det er fx olie, smør, salt, peber, sukker, vand mm.

Kan jeg afprøve 1 kasse og så afmelde bagefter?
Ja, det kan du. Min rabatkode “MICADELI765” giver dig 30% rabat på de første to kasser og 10% på de to sidste kasser. Men der er ingen binding – du kan altid pause, ændre eller afbestille undervejs – også efter den første kasse.

Bestil måltidskasser hos HelloFresh her

Jeg håber, at du har lyst til at kickstarte 2023 med en sund måltidskasse. Skriv endelig til mig, hvis du har nogle spørgsmål til måltidskasserne, levering, ingredienser, fremgangsmåde eller andet. Så vil jeg forsøge at svare bedst muligt 💚

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top