fbpx

Fyldte mini peberfrugter

De her små fyldte mini peberfrugter er små sunde snacks. Fyldt med perlebyg, pesto, spinat, oliven og revet ost. Kan både serveres store og små.

Til tapasbord, som forret, appetizer eller til pindemadder 🍸

fyldte mini peberfrugter til tapas

Jeg valgte at fylde de små mini peberfrugter med kogt perlebyg, grøn basilikumspesto, finthakket spinat, sorte oliven, salt og peber. Til sidst så fyldte jeg lidt ost på toppen – her kan du både bruge vegansk revet ost og almindelig revet ost.

Perfekt at servere til nytårsaften, til buffet, som forret, som tilbehør til hovedretter eller bare som en nem og sund snack. Herudover så er de forholdsvis budgetvenlige, de er super nemme at lave og klar på kun 20 min.

Fyldte mini peberfrugter.

Antal: 16 styk.
Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 10 min.

Små fyldte mini peberfrugter er oplagt at servere som små snacks til tapas, som appetizer eller til andre pindemadder. Klar på 20 min.

Ingredienser:

  • 8 styk. mini peberfrugter
  • 1 dl. perlebyg
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. grøn pesto efter eget valg
  • Spinat, en lille håndfuld
  • 2 spsk. sorte oliven
  • Salt og friskkværnet peber
  • 100g. revet ost (vegansk ost eller almindelig revet ost)
  • Frisk basilikum

Sådan gør du:

1

Forvarm ovnen til 200ºC.

2

Skyl perlebyg grundigt og kog dem i cirka 10 minutter (eller som anvist på pakken). Hæld herefter vandet fra.

3

I en skål blandes kogt perlebyg med finthakket løg, hvidløg, pesto og finthakket spinat. Fjern toppen fra mini peberfrugterne og skær dem over på langs, så du får 16 styk. Placer dem på en bageplade.

4

Fyld alle de halve peberfrugter med perlebyg-blandingen. Pres gerne fyldet godt ned i de små peberfrugter. Fordel også små stykker af sort oliven på dem alle. Drys til sidst med revet ost samt salt og peber.

5

Bages i 10 min til osten er smeltet. Pynt med frisk basilikum og anret på et fad eller tallerken.

Fyldte mini peberfrugter til tapas og små anretninger.

Til opskriften kan du både bruge de helt små mini peberfrugter (som jeg har brugt), aflange røde snack peber eller de farverige, store og runde peberfrugter. Det er alt efter smag og behag. Bare vær opmærksom på, at hvis du bruger de større peberfrugter, så skal der mere fyld til.

Tip: Køber du aflange snack peber eller de store peberfrugter, så kan du sagtens skære dem i små stykker og anrette dem som små bidder.

mini peberfrugter til tapas

Jeg serverede de små hapsere som en anretning på en fin tallerken sammen med kølig hvidvin. Det er jo oplagt at servere de her fyldte mini peberfrugter til tapas, fødselsdagsbuffet med en masse små retter – eller til nytårsaften som en saltet appetizer.

fyldte mini peber med perlebyg og pesto

Andet lækkert fyld til ovnbagte mini peberfrugter: Stort set alle grøntsager kan hakkes fint og bruges. Prøv fx med forårsløg, grønkål, gulerødder, squash, sorte bønner, linser, svampe eller granatæblekerner. Og ellers kan de også fyldes med mandler eller hasselnødder.

fyldte mini peberfrugter til tapas

Alternativer til perlebyg: Hvis du ikke har perlebyg, så kan du sagtens erstatte med quinoa, ris, couscous eller bulgur. Og grøn pesto kan naturligvis erstattes med alt slags andet pesto eller oliven tapenade.

ovnbagte mini peber med fyld

Hvis man vil lave dem som farserede mini peberfrugter, så kan man også sagtens det. Både med og uden kød. Prøv fx de her store fyldte peberfrugter, som er lavet af en grøntsagsfars af quinoa, brune svampe og squash. I øvrigt en super god måde, hvis man skal have ryddet op i køleskabet.

Giv opskriften på mini peberfrugter stjerner her  

0/5 (0 Reviews)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top