OM MICADELI

"Jeg hedder Michala. Jeg fotograferer. Jeg skriver opskrifter. Jeg brygger kombucha. Jeg er madstylist. Og så arbejder jeg på at inspirere dig med vegetariske retter. Jeg har en stor kærlighed til iværksætteri, sunde opskrifter og online markedsføring."

Michala Kramer

Velkommen her på min side 👋🏻
Jeg står bag madbloggen Micadeli. Jeg er 25 år og bor i København, og min drøm er, at inspirere så mange som muligt til at spise mere vegetarisk mad.

Min vegetariske livsstil begyndte for knap fire år siden, og jeg har siden da arbejdet mange timer på at dele ud af min store glæde for vegetariske retter.
Her på siden, deler jeg mine bedste opskrifter med jer. Og jeg håber, at med min passion for æstetik og fotografering kan vise jer, hvor lækkert og smagfuldt vegetarisk mad kan være. Udover opskrifter, så deler jeg også rejseindlæg, boganbefalinger og andre ting med jer her på siden.

Kontakt mig her

Tak for at I er med til at gøre siden til et mad-fællesskab. Jeg nyder, når I sender søde hilsener og kommentarer! Samt følger med på @michalakramer – og deler jeres opskrifter med mig. ♥

Har du spørgsmål? Kontakt mig her.
- Michala Kramer