Simpelt bananbrød med masser af lækker kakao og chokolade
Find opskriften på lækkert bananbrød lige nedenfor. Jeg tilføjede også smeltet mørk chokolade på toppen. Det kan varmt anbefales 😉 Helt perfekt til mørke eftermiddage eller kolde weekenddage. Jeg håber, at du kan bruge opskriften. God fornøjelse!
Bananbrød
Bananbrød med kakao og chokolade. Den bedste opskrift på bananbrød til de mørke eftermiddage. Få inspiration til sunde snacks lige her
Ingredienser:
- 1,5 dl mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 2 dl rå kakaopulver
- 1 tsk. vanilje extract
- 1 tsk salt
- 2 dl mandelmælk
- 2 spsk. smeltet kokosolie
- 1 tsk. æblecidereddike
- 2 bløde og moste bananer (tilføj dem til dejen til sidst)
- 70g hakket mørk chocolate (Tilføj evt. mere hvis du synes)
Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 200º C. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilføj herefter de 'våde' ingredienser; mandemælk, smeltet kokosolie, æblecidereddike og moste bananer.
Blandalle ingredienser i en stor skål og lad dejen hvile i 10-15 minutter. Hæld massen i en form beklædt med bagepapir og bag i cirka 40-45 minutter.
Tip! Hvis du vil have banan på toppen (som jeg har gjort på billedet) så skær en banan klar, og tilføj den ovenpå kagen. Men kun 5-7 minutter før at den er færdigbagt (hvis du gør det i for god tid, så bliver banan meget sort og brændt - den skal nærmere blive karamelliseret).
Tilføj lidt sukker eller ahornsirup på bananen, så den får en mere tydelig karamelliseret smag. Brug en gaffel til at se om kagen er færdig. Køl kagen ned på køkkenbordet i 10 minutter, før du skærer i den.
Giv opskriften en vurdering her ↓
Pingback: Chokoladekage med banan og bær - Kageopskrifter – Micadeli
Mums den er alt for lækker tusind takø
🙏🤪🤤
Dejligt at høre! Skøn dag til dig!
Kh Michala 🙂